Πολίτικη επιστροφών και ακυρώσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε διαδικτυακά μέσω του eshop μας stavrianos-jewellery.gr ή τηλεφωνικά μέσω του φυσικού μας καταστήματος  εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε την παραγγελία σας και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος εντός 7 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων θα πρέπει:
1) Να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο τηλ 2106233555  ή με email στο
 info@stavrianos-jewellery.gr σχετικά με την απόφαση σας ώστε να εγκριθεί το αίτημα σας.
2)Να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής. Το έντυπο επιστροφής θα σας το στείλουμε στο e-mail σας έπειτα από επικοινωνία με το κατάστημα.

Βασική προϋπόθεση (οδηγίες) για την επιστροφή των προϊόντων είναι:
1) Το προϊόν-κόσμημα να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και όλα τα περιεχόμενα (καρτελάκια, υφασμάτινη θήκη, πιστοποιητικά κλπ) που συνοδεύουν το προϊόν, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
2) Το κουτί του προϊόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς.
3)
 Το έντυπο επιστροφής  συμπληρωμένο.
4) Την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

*Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί έχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Όλες οι περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις πελάτη (όπου υπάρχουν) αναφέρονται παρακάτω.

1. Αλλαγές – Επιστροφές στο φυσικό κατάστημα (Κόστος: 0,00€)
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί διαδικτυακά μέσω του eshop μας stavrianos-jewellery.gr ή τηλεφωνικά μπορούν να γίνουν και στο φυσικό μας καταστήματα εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας καλέσετε στο τηλ. 2106233555 εργάσιμες ημέρες και ώρες και να μας ενημερώσετε σχετικά με την αλλαγή-επιστροφή που θέλετε να πραγματοποιήσετε ώστε να σας κατευθύνουμε σωστά για τις περαιτέρω ενέργειες σας. Διεύθυνση του καταστήματός μας: www.stavrianos-jewellery.gr

Αλλαγή Προϊόντων – Θέλω να αλλάξω εξ ολοκλήρου το σχέδιο που αγόρασα
Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε  θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email και έπειτα να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 7 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα:

Βήμα 1: Αναζητήστε στο eshop μας stavrianos-jewellery.gr το προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή συγκρατώντας Α) τον κωδικό προϊόντος και Β) το κόσμημα που θέλετε πχ Κωδικός: ………….. Κόσμημα: …………

Βήμα 2: Καλέστε μας στο τηλ 2106233555 εργάσιμες ημέρες και ώρες ώστε να επιβεβαιωθεί άμεσα η διαθεσιμότητα του προϊόντος που θέλετε και να εγκριθεί το αίτημα σας, αναφέροντας μας τον αριθμό παραγγελίας σας πχ Παραγγελία ………….. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο info@stavrianos-jewellery.gr με θέμα Αίτημα Αλλαγής και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Ενδεικτικά στο email σας μπορείτε να καταχωρήσετε τα παρακάτω στοιχεία:

Θέμα: Αίτημα Αλλαγής
Παρακαλώ όπως μου εγκρίνετε το αίτημα για την αλλαγή του παρακάτω προϊόντος το οποίο αγόρασα από το eshop σας stavrianos-jewellery.gr
Αρ. Παραγγελίας: 
#0000
Προϊόν που θέλω να αλλάξω: ………………
Κόσμημα …………..
Νέο Προϊόν που θέλω να μου αποστείλετε με την εταιρεία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ Courier : ……………. ………….
Κόσμημα ………..

Ονοματεπώνυμο: ………….. ……….
Κινητό Τηλέφωνο
Παρακαλώ για δικές σας ενέργειες.

Βήμα 3: Αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα για το νέο σας προϊόν και εγκριθεί το αίτημα σας τηλεφωνικά ή μέσω email, εμείς θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν που επιλέξατε με την εταιρεία ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ Courier και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά, με sms ή email για τον αριθμό αποστολής του πακέτου.

Βήμα 4: Ο υπάλληλος της εταιρείας Ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ Courier θα σας παραδώσει το νέο προϊόν και κατά την παραλαβή του θα πρέπει να παραδώσετε το παλαιό προϊόν σας (χέρι με χέρι) συσκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες  καθώς και να καταβάλλεται στον υπάλληλο:
– Το αντίτιμο των 5,00€ (είναι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής) εάν η παράδοση του πακέτου είναι εντός Ελλάδας.
– Το αντίτιμο των 15,00€ (είναι τα έξοδα αποστολής και επιστροφής) εάν η παράδοση του πακέτου είναι στην Κύπρο.

* Ο φάκελος συσκευασίας θα βρίσκεται έτοιμη από εμάς μέσα στο νέο πακέτο που θα σας παραδώσει ο υπάλληλος της εταιρείας Ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ Courier . Θα πρέπει δηλαδή να ανοίξετε το παραδοθέν  πακέτο σας, να πάρετε από μέσα τον φάκελο συσκευασία και τέλος να συσκευάσετε επί τόπου το παλαιό (προς επιστροφή) προϊόν.

*Σε περίοδο προσφορών και εκπτώσεων όλες οι αλλαγές πραγματοποιούνται  με τις τρέχουσες τιμές. Το κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

*Εάν υπάρχει χρηματική διαφορά μεταξύ του παλαιού και νέου προϊόντος σας καταρχήν θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά, με sms ή email και έπειτα θα επανυπολογιστεί το τελικό αντίτιμο.

* Μην ξεχάσετε να εσωκλείσετε μέσα στο πακέτο το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.


2. Λανθασμένο προϊόν – Θέλω να αλλάξω προϊόν  που αγόρασα γιατί έλαβα λάθος προϊόν (Κόστος: 0,00€)
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με email και έπειτα να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής το οποίο θα βρείτε μέσα στο πακέτο που παραλάβατε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ίδια με την διαδικασία της Αλλαγής Προϊόντων δηλαδή τα παραπάνω βήματα 1 έως 4 με την διαφορά ότι:
Α) στην περίπτωση που κατά λάθος σας στείλαμε άλλο προϊόν δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς.
Β) στο βήμα 2 εάν αποφασίσετε να μας ενημερώσετε με email και όχι τηλεφωνικά συμπληρώστε στο  Θέμα: Αίτημα Αλλαγής λανθασμένου προϊόντος

 

Εάν επιλέξετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με δικά σας έξοδα και ευθύνη στην ακόλουθη διεύθυνση:

Διεύθυνση καταστήματος (παραλήπτης)
Πανοπούλου Καλλιόπη
Παπαδιαμάντη Αλεξάνδρου 1, Κηφισιά, 14562 Ελλάδα
Τηλ 2106233555
stavrianos-jewellery.gr

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του. Μην ξεχάσετε να εσωκλείσετε μέσα στο πακέτο την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.

Εάν επιλέξετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία πέραν της Γενικής Ταχυδρομικής, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε, καθώς και την περίπτωση αδυναμίας παράδοσης του δέματος στον χώρο μας για οποιοδήποτε λόγο.

3. Πιστωτικό – Δωροκάρτα (Κόστος: 0,00€)
Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, μπορούμε να σας στείλουμε πιστωτικό για μελλοντική αγορά. Αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα σας αποστείλουμε με email μια “Δωροκάρτα” που θα αντιστοιχεί στο  συνολικό ποσό των προϊόντων που επιστρέψατε. Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μελλοντική σας αγορά εντός 6 μηνών. Κατά την ολοκλήρωση της μελλοντικής σας παραγγελίας αρκεί η τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία μέσω e-mail με το φυσικό μας κατάστημα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2106233555

Email: info@stavrianos-jewellery.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 130/08/2020

Μέγεθος κολιέ

Διάμετρος δαχτυλιδιού - Νούμερο

Για να μπορέσετε να βρείτε το νούμερο δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Χρησιμοποιείστε ένα δαχτυλίδι που σας εφαρμόζει σωστά.
2. Μετρήστε την εσωτερική διάμετρο.
3. Συγκρίνεται τη διάμετρο με το νούμερο στον πίνακα που ακολουθεί.
4. Βρείτε το κατάλληλο νούμερο.
5. Ενημερώστε μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή στο κατάστημα για το νούμερο που θέλετε το νέο σας δαχτυλίδι.